Много малко остава до светлите коледни празници на 2018 г. – дните, в които подаряваме обич, внимание и спомени на най-любимите си хора. Времето, в което всеки жест е важен и всяка прегръдка е ДОБРО и грижа.

И времето за идеи за коледен подарък за жена!

Ако още не сте решили с какво да зарадвате любимите си хора, започвайте да избирате. Не оставяйте всичко за последния момент.

На нас можете да разчитате за подаръка на най-специалните жени в живота си – любима, съпруга, майка, дъщеря, сестра или дама, която по някакъв начин е просто специална за вас. Ние знаем какво иска да намери под елхата всяка от тези жени – нещо, с което ще блести, ще е различна, ще привлича погледите и… ще помни тази Коледа още много години.

Подарете бижу за Коледа!

Подарете ръчно изработени обеци, гривна, брошка, чокър или колие, направени от кристали, перли, полускъпоценни камъни, кожа или нежен метал. В бижутата на Sponsor boutique ние влагаме цялата си душа, позитивна енергия и усещане за стил, за да станат те важна част от гардероба на много уважаващи себе си дами.

Наистина ли бижуто е добър избор на подарък за Коледа?

Разбира се!

Една жена никога няма да има твърде много бижута, защото всяко от тях ѝ разказва история и ѝ напомня за човека, който ѝ го е дал.

Какво бижу да изберем за подарък?

Ръчно изработени обеци, като подарък за Коледа

Почти няма жена, която да не носи обеци, а още един чифт със сигурност няма да са ѝ излишни. Обеците са бижуто, което се носи най-често – много дами експериментират точно с тях и в ежедневието си. Независимо какъв тип обеци търсите – дръзки, нежни, цветни, малки, големи – ще ги намерите тук.

Ръчно изработена гривна, като подарък за Коледа

Гривните са подходящо бижу за жени на всяка възраст – изберете за дъщеря си, майка си, приятелка или друга важна жена във вашия живот. Представете си това бижу на ръката ѝ – тя ще се зарадва на този подарък, нали?
Селекцията на Sponsor boutique включва красиви предложения, които отговарят на много стилове и вкусове.

Подарете колие или чокър, изработени изцяло на ръка

Независимо дали търсите нещо изключително въздействащо и ярко или пък по-дискретни варианти, предлагаме голям избор в тези две категории бижута. Истински произведения на изкуството, изработени с въображение, внимание към детайлите, без никакви компромиси. Подходящи за ежедневието или за официални поводи, за строги костюми, парти облекло или вечерни рокли. Защото всеки момент заслужава своите красиви бижута!

Комплект красиви луксозни бижута, като подарък за Коледа

Няма по-добър подарък за който и да е повод, и особено за Коледа, от красив комплект бижута. Колие и гривна, колие и обеци, чокър и гривна или тройната комбинация колие, гривна и обеци – разгледайте ги и изберете подходящия вариант.
Разбира се, женствените украшения в тези комплекти могат да се носят и поотделно, което означава двойно повече разнообразие и стилови комбинации.

В красива опаковка, готови за подаряване

Както вече разбрахте, ако търсите коледен подарък за най-специалната жена, вие сте на правилното място! С предложенията и идеите на Sponsor boutique ще спестите време, но по-важното е, че ще подарите неповторим подарък и приказна емоция.
Не е нужно да се притеснявате и за опаковката – всички бижута или комплекти бижута, които предлагаме, са индивидуално пакетирани в тишу хартия и елегантна кутия. Като допълнение към тях изпращаме и инструкции за поддръжка и съхранение.
Ще получите всичко това с удобна онлайн поръчка, без да участвате в хаоса в моловете, магазините и уличния трафик.

Надяваме се да сме успели да ви помогнем с нашите идеи и предложения. Ще се радваме да отговорим на вашите въпроси, да ви насочим в избора, да направим Коледата ви вълшебна и вдъхновена!

show