Защо да купите или подарите ръчно изработено бижу?

В днешния свят на масова бижутерия и безконтролни реплики и фалшификати, да се открие нещо уникално, неповторимо и същевременно на достъпна цена, е почти мисия невъзможна. Ето защо през последните няколко години в България, а и в световен план, в модата и тенденциите при аксесоарите все по-предпочитани са ръчно изработените бижута. Те придават индивидуалност и ни карат да се чувстваме специални и уникални.
В България можете да намерите доста магазини, в които се предлагат бижута ръчна изработка, но малко от тях предлагат наистина уникални бижута със собствен стил. Ние от Sponsor boutique сме едно от тези дизайнерски студия, предлагащи бижута с прецизна ръчна изработка, с разнообразни форми, цветове и материали. Опитът ни е научил, че великолепни неща се получават само тогава, когато дизайнерите на бижута знаят как да работят с ръцете си, какви са на допир материалите, как се сглобяват, как се променят с времето, каква е енергията всеки елемент от изделието… изисква се усет към дизайна и арт – изкуството. Избирайки ръчна изработка, купувате не просто продукт, а изключителност. Всеки ръчно изработен продукт е уникат и не може да бъде повторен, което го прави специален.

Ако все още имате нужда от причини, защо да изберете ръчно изработено бижу, ето и нашите:

7 причини да си купите или да подарите ръчно изработено бижу

#1. Не знаем за вас, но ние не обичаме да виждаме еднакви бижута навсякъде – произведени масово, продаващи се навсякъде и без собствена енергия. Ние предпочитаме да имаме и да следваме нашия собствен стил, а не стила на всички останали.

#2. Изработката при ръчно направените бижута е толкова надеждна, че те могат да траят вечно. Не е ли по-добре да притежавате по-малко, но по-качествени и уникални бижута, вместо ефектни китайски джунджурии, които може да не оцелеят дори един ден?

#3. Вашите ръчно изработени бижута може да станат приятна тема на разговор. Винаги, когато носим бижута, направени на ръка, хората ни питат за тях. И ние им разказваме каквото знаем.

#4. Ръчно изработените бижута са произведения на изкуството. Наистина.

#5. Арт бижутерите се гордеят с работата си и с личния контакт със своите клиенти. Те работят много, за да са сигурни, че клиентите им ще са доволни от покупката си. Нашите клиенти са доволни.

#6. Ръчно изработените бижута са фантастичен подарък за всеки повод. Ако подарите нещо, изработено на ръка, получателят ще знае, че сте отделили време да изберете специален подарък за него и често ще си мисли за вас, докато го носи.

#7. Красивите дизайн и изработка никога не излизат от мода!

В заключение можем да допълним, че избирайки ръчно изработени бижута може да сте сигурни, че ще притежавате от най-важните съставки, които всеки творец волно или неволно влага от себе си – любов, въображение, фантазия, надежда, вяра, както и собствените си познания… Именно тези съставки правят всички бижута ръчна изработка уникални и неповторими, специални и интересни, различни и изкушаващи…
Разгледайте нашия онлайн магазин за ръчно изработени луксозни бижута и аксесоари на Sponsor Boutique и направете своя избор за вас или за любим и специален човек.

show