Как да изберем обеци според типа лице и коса

Подчертайте красотата, скрийте недостатъците. Що се отнася до откриването на перфектния чифт обеци за Вашата личност, може да се окаже обезсърчаваща задача, когато се сблъскате с толкова богат избор. Обеците играят главна роля в цялостния Ви външен вид, те не само завършват облеклото, но и привличат вниманието към Вашето лице и коса. Най-лесният начин да изберете перфектния стил обеци е да обърнете внимание на формата на лицето си. Затова ние от Sponsor Boutique решихме да Ви дадем насоки за това как да изберем обеци според типа лице и коса.

Избор на обеци за овално лице

Овалното лице обикновено е с широки скули. Лицето се стенсява от бузите до брадичката, създавайки овална форма. Жените с овално лице, са най-привелигировани, тъй като могат да си позволят всякакъв тип обеци.

Избор на обеци за кръгло лице

Най-подходящите обеци за този тип лица са в дълги ъглови стилове. Обеци с капка или увисване са чудесен начин за визуално издължаване на лицето. Избягвайте големи, кръгли обеци, които само биха подчертали закръглеността.

Избор на обеци за квадратно лице

Удължените, висящи обеци или овалните обеци са най-подходящи за лица с квадратна форма. Обеци със заоблени дизайни биха омекотили скулите и линията на челюстта. Дръжте далеч от лицето си всякакви видове квадратни обеци, тъй като те единствено биха подчертали Вашите остри черти.

Избор на обеци за дълго и тясно лице

Тесните и продълговати лица имат почти същата форма като квадратните лица, но са с една идея по-удължени. За този тип лице препоръчваме да използвате дълги, висящи обеци със заоблени краища.

Избор на обеци според типа коса

Въпреки, че няма строго определени правила за избора на обеци според типа коса, Ви препоръчваме, ако имате руса коса, или коса с по-златист цвят, да сложите златни обеци – страхотно биха подчертали изяществото във Вас. По същия начин, платината би се отразила чудесно на тъмнокосите жени. Ако имате червена коса, златото би допълнило блестящо Вашата визия, тук можете и да се замислите за розово злато, което от своя страна също страхотно би паснало на червенокосите жени. Относно жените с къси коси, бихме казали, че те са най-привелигировани, тъй като могат да си позволят да сложат всякакъв тип обеци.

Не забравяйте, обеците, които носите трябва да в тон с Вашия стил и начин на живот. Те трябва идеално да подчертават Вашата красота и да заявят кои сте Вие. Защо да не експериментирате и сами не разберете кои са най-подходящите тип обеци за Вашето лице. Ако искате да бъдете различни, запознайте се с нашите уникални ръчно изработени обеци и съберете погледите на Вашите близки и познати.

show