Всички сме минали по този път, в който усещаме, че абитуриентската вечер е едно от най-важните събития в нашия живот, до момента, в който не свърши. Но преди това, сме подложени на трескава подготовка, в избора на абитуриентски рокли, бижута, чанти, обувки с един единствен стремеж – да бъдем ослепителни в балната нощ. Момента наближава, затова ние от Sponsor Boutique решихме да Ви помогнем в това как да изберем подходящи бижута за абитуриентския бал.

Бижута за абитуриентския бал

Избирайки аксесоарите за абитуриентската вечер, не забравяйте, че те трябва да се комбинират перфектно с вече избрания от Вас тоалет. Ако Вашата избрана рокля е без блясък, имате пълната свобода при избора на бижу. Но ако роклята Ви има искрящи детайли, винаги избирайте бижута в същия стил на блясък – златна рокля съчетана със златни бижута, сребро със сребро и т.н.

Избор на обеци за абитуриентския бал

Изборът на обеци до голяма степен зависи от прическата и детайлите около горната част на Вашaта рокля. Ако той е с тежки бродерии около областта на раменете и врата, трябва да изберете обеци с по-малки и деликатни размери. Но ако Вашия тоалет се отличава с класически дизайн, без презрамки, имате свободата да изберете по-искрящ дизайн на обеци. Що се отнася до избора на цветове и текстури, зависят от целостната Ви визия, например, ако роклята Ви е със семпъл дизайн, струва си да разчупите с цветни и нестандартни обеци, за да придадете един завършен вид на Вашата визия.

Избор на колие за абитуриентския бал

Преди на направите своя избор, внимателно помислете за баланса на всичко, включително размера и дължината на колието. Рокля с презрамки и право деколте би се комбинирала страхотно с блестящо колие и дискретни обеци. Тоалет с по-дълбоко деколте, Ви съветваме да комбинирате с по-дълга огърлица, за да завърши неговата  визия. Не пропускайте да отделите нужното внимание на модела на Вашата рокля, за да изберете най-подходящото колие за нея. Ако имате прекалено много декоративни елемента по нея, може би изобщо няма нужда от колие, в противен случай има сериозната опасност да заприличате на претрупана коледна елха.

Не чакайте до последната минута, за да решите кои аксесоари ще комбинирате с абитуриентската си рокля. Абитуриентският бал е една от най-забавните и най-емоционалните вечери в живота ни. Всичко зависи от Вас и Вашите лични предпочитания, не се страхувайте да изпробвате всякакви вариации пред огледалото. Най-важното е да се уверите, че се чувствате комфортно и красиво.

show