Sponsor boutique е българска марка, родена от идеята за висококачествени бижута, изработени изцяло на ръка и само с внимателно подбрани материали и полускъпоценни камъни.

Нашият бранд вярва в дръзките дами, които не се страхуват да експериментират с форми, цветове и материали. Прецизната изработка на всеки един от артикулите няма как да остане незабелязана, също като дамите, които се доверяват на нашите дизайнери. Предложенията ни варират от екстравагантни и тежки бижута за специални поводи, през кокетни и закачливи аксесоари за петък вечер, до нежни и семпли украшения, които ще станат най-добрия приятел на ежедневния Ви гардероб.

Ние от   знаем, че красивата жена блести най-вече заради усмивката на лицето й, но ние можем да Ви помогнем да заблестите още по-ярко.

Жената и правото й на бижута

Всички момичета сме чували прословутата фраза на Кари Брадшоу „Жената и правото й на обувки”. Вдигаме и двете си ръце ‚за’ това изконно женско право, само че ръцете, които вдигаме в пристъп на спонтанна съпричастност са с бижута.

Много.

Пръстени и гривни – красиви, дръзки, секси, семпли, нежни, женствени, ярки, блестящи, фини…. Като нас, като теб, като различните ‚ние’, в различните моменти от безкрайната палитра наречена „женски настроения”.

понеделник

В понеделник излизам от нас и ‚понеделнишкото ми аз’ има нужда само от брошка. Понеже е само тя, искам да е ярка и дръзка. Няма място за повече. Всеки гердан или висулка става излишен.

вторник

Вторник е слънчево, късите ръкави разголват китки и искам гривни – не една, искам ги по много и шарени.

сряда

Сряда е денят за небрежна конска опашка и новите ми обеци. Харесва ми да ги нося с вързана коса, за да не се губят в кичурите.

четвъртък и петък

Четвъртък и петък са моите ‚женски’ дни – преди да се видя с момичетата слагам по един пръстен и на показалеца, и на безименния си пръст, защото така и не реших през годините на кой пръст предпочитам да нося пръстените си.

събота

Събота е денят за Него. Няма нужда да е слънчево, за да съм без ръкави, няма оправдание за вързана коса, няма нужда от брошка. Слагам колие – ярко, цветно, всичко друго, но не и семпло.

А в неделя ли?

В неделя излизам без бижута, защото не трябва да забравяме, че блестим и без тях.